lördag 25 september 2010

När Enbärs-Bengt och Kebab-Hitler jagade sork


Interiör. Vi befinner oss i Kebab-Hitlers restaurang, han var inte en snäll man därav namnet. Han var alltid snål och hade aldrig batterier i fjärrkontrollen som låg bredvid tvn. Hans bäste vän hette Enbärs-Bengt eftersom han alltid var på promenader där han samlade enbär av vilka han senare gjorde saft som han bjöd frikostligt på.

En dag var de både på IKEA när en sork plötsligt rusade ut från bokhyllan Billy och stal Kebab-Hitlers medaljong som han alltid bar. De jagade sorken genom sängavdelningen, vidare genom lampavdelningen och fångade honom till slut när sorken stannade för att titta på chifforober. Kebab-Hitler röck medaljongen från sorken och sparkade sedan till den hårt. Sorken blev genast medvetslös så Enbärs-Bengt la honom i sin ficka för att göra en gryta smaksatt med enbär när han väl var hemma.

På väg mot kassan spontanshoppade de varsin grön kudde för 29.90 :- och begav sig sedan hem för att fortsätta med verkligheten. Vad är då läxan i denna historia? Jo, man ska alltid skydda sin medaljong, den kan så lätt bli stulen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar