torsdag 16 september 2010

Den otroligt troliga novellen

Han steg upp ur sängen och klädde av sig. Sedan enligt morgonrutin rakade han sig lite skägg och pillade in det vax han kunde i öronen. Efter det nalkades frukost eller som danskarna säger, "morgonmat" som idag bestod av en uppäten macka, ett glas opressad juice och coco-puffs.

Som vanligt var han tidig till tåget och fick springa hemifrån, han var så stressad att han glömde låsa upp dörren till lägenheten när han gick ut. Eftersom han var tidig hade hans tåg vaporiserats och han fick ta cykeln till jobbet vilket resulterade i sen ägglossning.

Väl hemma igen efter att ha häftat isär papper en hel dag var han full av energi så han tog en tupplur det första han gjorde. När han vaknade var han ruskigt trött och upphetsad, filten han sov på var nämligen gjord av antimateria och gav bieffekter. Kvällen var tidig så han bestämde sig för att övertala sin fru att adoptera en 16-årig Filippinska, vilket de gjorde. Innan det var dags för sömn hinkade han i sig två stora koppar kaffe och gurglade munnen med en generös tolva Jack Daniels. Nu har han inga tummar längre, så går det när man valsar barfota på hal brygga.

1 kommentar: